• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

"Hjem"

Under "Hjem" i BookBites kan du lave dit eget lille bibliotek med bøger du læser lige nu og bøger du vil huske til senere.

Vis mere

"Fællesskab"

Under "Fællesskab" i BookBites kan eleverne følge med i klassens samlede læseindsats og få inspiration til nye bøger fra kammeraterne.

Vis mere

"Bibliotek"

Under "Bibliotek" i BookBites kan du gå på opdagelse blandt massevis af kuraterede boghylder og genrer.

Vis mere

"Søg"

Under "Søg" i BookBites kan du søge blandt de tusindvis af digitale bøger i BookBites. Brug filtrene og find lige den bog, der passer til dig.

Vis mere

"Min profil"

Under "Min profil" i BookBites kan eleven følge sin egen læsestatistik, lave en avatar, se versionsnumre og tilpasse brugerindstillinger.

Vis mere

Læseværktøjer

Læsehjælpen er lige ved hånden. Bliv klogere på oplæsningsfunktioner, bogmærker, mulighed for søgning i bogen, læselineal og tekstindstillinger.

Vis mere

Log læsning fra papirbøger

I BookBites kan du samle al læsning ét sted. Derfor kan du også tilføje læsning fra en papirbog til din læsestatistik.

Vis mere

Installation og login

Få hjælp til at installere BookBites på forskellige enheder og få svaret på tekniske spørgsmål, der kan spænde ben for læseoplevelsen.

Vis mere

LMS - Det administrative modul

Unikke data om læsningen på jeres skole. Rapporterne i lms.bookbites.com giver dig et detaljeret overblik over elevernes læseindsats på skolen.

Vis mere