• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Varför är texterna på engelska i BookBites?

Om du upptäcker att texterna är på engelska när du klickar dig runt i BookBites beror det troligen på att det finns en inställning i din webbläsare eller på din dator som behöver ändras.

Kontrollera därför språkinställningarna och översättningen i din webbläsare och/eller på din dator.

Vissa datorer är inställda på att 1) som standard uppfatta alla sidor som engelska och 2) maskinöversätta engelska.

När detta ändras kommer även texterna att ändras inne i BookBites.