• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Varför får jag felmeddelandet: "Du kan inte öppna den här sidan på "lokal värd" eftersom den är begränsad" - iOS

Om du får felmeddelandet "Du kan inte öppna den här sidan på "localhost" eftersom den är begränsad" inuti en bok i BookBites School på din iPad eller iPhone, beror det troligen på att du har vuxenfilter/begränsningar aktiverade på din enhet.

Följ den här guiden för att lära dig hur du ger behörighet till "localhost" på iOS-enheter:

För att lösa problem med böcker vars innehåll oavsiktligt begränsas av vuxenfilter/begränsningar på iOS-enheter kan du göra dessa steg:

Om begränsningar är aktiverade på enheten måste du ge behörighet till "localhost".

Så här gör du:
  1. Gå till "Inställningar" på din enhet
  2. Välj "Skärmtid"
  3. Välj "Innehåll och anonymitet". Du kan bli ombedd att ange ditt lösenord
  4. Stäng av "Innehåll och anonymitet"
Om du inte har rätt att ändra inställningarna på din enhet, kontakta din skolas eller kommuns IT-avdelning för att få hjälp.