• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Har alle lærere på skolen adgang til BookBites LMS?

Det indblik som BookBites LMS giver, i den samlede skoles læsning, er ofte særlig relevant for ledelse og læsevejledere. Muligheden for at bygge boghylder til forskellige alderstrin på skolen er mange steder administreret af skolens PLC.

Dog har alle lærere på skolen mulighed for at logge ind på lms.bookbites.com

Hvor kan jeg se, hvilke klasser, der har abonnement?

I BookBites LMS er der en god oversigt over, hvilke klasser og hold, der har adgang til det store digitale bibliotek i BookBites.

• Klik på menupunktet “Organisation” øverst
  • Vælg fanen “Licenser og hold”

I selve BookBites kan du også se under “Fællesskab”, hvilke klasser på skolen, der har abonnement til det store digitale bibliotek.