• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Hvordan afleverer jeg en bog?

I BookBites kan du låne og læse alle de bøger du vil - der er ingen begrænsninger i antal udlån. Under “Mine bøger” kan du derfor have så mange bøger, du vil.

Men hvis du trænger til at få ryddet lidt ud på din hylde, så kan du vælge at aflevere en bog.

knowledge-base-desktop-mockup-aflever-1-DK

Det gør du ved at klikke på den lille blyant øverst til højre og derefter kan du klikke på den bog, du gerne vil aflevere.

knowledge-base-desktop-mockup-aflever-2-DK

Når du har afleveret bogen, så fjernes den fra hylden “Mine bøger”.

Hvis du fortryder, så find bogen igen under “Søg” - og når du låner bogen igen, så husker BookBites også, hvor du er kom til, sidst du lånte bogen.