Gå til innhold
Norsk
  • Det finnes ingen forslag fordi søkefeltet er tomt.

Hvordan legger man til en papirbok? (no)

Under “Hjem” kan du legge til lesing i papirbøker, slik at de teller med i din og klassens lesetid.

Trykk på “Legg til papirbok”.

Hvordan-tilføjer-man-en-papirbog-1-1
Tast inn eller skann ISBN-nummeret på den boka du skal i gang med å lese. Når du har tastet inn ISBN på boka, finner BookBites bokas forside og den blir lagt til i hylla "Mine bøker". Hvis BookBites ikke kan finne forsiden, kan du legge inn boka manuelt ved selv å legge til tittel og antall sider.

Hvordan-tilføjer-man-en-papirbog-2Hvordan-tilføjer-man-en-papirbog-3

Start klokka, legg bort PC-en, nettbrettet eller telefonen og les i papirboka di. Stopp klokka når du er ferdig med å lese.

Skriv inn sidetallet du har lest fra og til.Hvordan-tilføjer-man-en-papirbog-4

Nå kan du se antall minutter du har lest i papirboka og antall sider i lesestatistikken din under "Min profil" og under "Fellesskap". Lesing i papirbok er markert med gult i statistikken.
Hvordan-tilføjer-man-en-papirbog-5