• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Har alla lärare på skolan tillgång till BookBites LMS?

Den inblick som BookBites LMS, Library Management System, ger i skolans övergripande läsning är ofta särskilt relevant för ledningen och läsrådgivare. Möjligheten att bygga bokhyllor för olika åldersgrupper på skolan hanteras ofta av skolans bibliotekarie eller klassens lärare.

Var kan jag se vilka klasser som har prenumerationer?

I BookBites LMS finns en bra översikt över vilka klasser och team som har tillgång till det stora digitala biblioteket i BookBites.

Klicka på menyalternativet "Organisation" högst upp
Välj fliken "Licenser och team"

I själva BookBites kan du också se under "Community" vilka klasser på skolan som har en prenumeration på det stora digitala biblioteket.