• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Hur korrigerar jag elevernas lästid?

Som lärare har du möjlighet att ändra lästiden för dina elever om de läser i pappersböcker.

Logga in på app.bookbites.com på din dator.

- Gå till "Community" i menyn och välj den aktuella klassen.

knowledge-base-desktop-mockup-ret-1-DK

- Klicka på "Student Insights" och välj den aktuella eleven - klicka på "Visa profil"

knowledge-base-desktop-mockup-ret-2-DK

- Välj den pappersbok där du vill korrigera lästiden. När du får upp pappersboken visas en "Korrigera lästid" och du har nu möjlighet att korrigera lästiden på de relevanta datumen.

För att välja ett datum, klicka på den runda cirkeln med datumet i.
knowledge-base-desktop-mockup-ret-3-DK-1

- Du kan bara korrigera tiden och behöver inte fylla i fälten "Läs från sidan" och "Läs till sidan".

Du kan inte redigera lästiden i e-böcker och ljudböcker.