• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Så här installerar du en uppläsningsröst på din Android-enhet

BookBites använder den uppläsningsröst som finns tillgänglig på din enhet för att läsa upp ord, meningar eller hela sidor när du läser en e-bok.

På vissa Android-enheter behöver du göra lite förarbete för att få detta att fungera. Du måste gå in i inställningarna på enheten och välja "Rösttjänst från Google" under alternativet "Text-till-tal" och installera svensk röstdata.

Det är inte möjligt att skapa en omfattande manual, eftersom proceduren varierar från enhet till enhet och varumärke till varumärke.

Men se skärmdumparna nedan, där stegen visas på en Samsung-telefon:

knowledge-base-smartphone-mockup-stemme-1-DK

knowledge-base-smartphone-mockup-stemme-2-DKknowledge-base-smartphone-mockup-stemme-3-DK

knowledge-base-smartphone-mockup-stemme-4-DKknowledge-base-smartphone-mockup-stemme-5-DK

knowledge-base-smartphone-mockup-stemme-6-DKknowledge-base-smartphone-mockup-stemme-7-DK