• Det finns inga förslag eftersom sökfältet är tomt.

Vad kan jag göra om jag bara får en vit skärm när jag öppnar en bok?

Du öppnar en bok i BookBites - förväntar dig att se lite text, men allt du får är en vit skärm?

Det allra första du bör göra är att försöka bläddra fram en sida eller två i boken. Ibland kan man bli lurad av att de första sidorna i boken är tomma.

Men om inget händer kan det vara så att något på din enhet blockerar åtkomsten till BookBites.

Prova därför följande:

1) Radera historiken i din webbläsare
2) Prova att öppna BookBites i en annan typ av webbläsare än den som orsakar problemet
3) Kontrollera att det inte finns något i ditt antivirusprogram som blockerar åtkomsten till BookBites

Om inget av de tre förslagen ovan fungerar för dig kan du försöka logga in på BookBites på en annan enhet - t.ex. en annan dator eller genom att ladda ner BookBites-appen till din telefon eller surfplatta via App Store eller Google Play.