• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Hvordan får jeg læst teksten højt?

Du kan få enkelte ord, sætninger eller hele sider læst op i BookBites.

Der er en automatisk oplæsning direkte i BookBites. Marker et ord og vælg oplæsnings-ikonet eller tryk på play-knappen nederst i venstre hjørne for at få oplæst hele siden.

knowledge-base-desktop-mockup-oplæs-1-DK

knowledge-base-desktop-mockup-oplæs-2-DK

knowledge-base-desktop-mockup-oplæs-3-DK

- Undervejs i oplæsningen markeres det oplæste ord.
- Juster nemt hastighed.
- Vælg blandt de oplæsnings-stemmer, der er tilgængelige på dit device.

Læser du i en webbrowser på computeren, kan du enten bruge den oplæsningsfunktion, der ligger i BookBites eller det oplæsningsprogram, som din skole anvender. Det kan fx være:

- App Writer
- Into Words
- CD-Ord

Du bruger programmet, præcis som du plejer.

Hvis du har brug for hjælp til at installere en dansk oplæsningsstemme på dit Android device, så klik her