• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Hvordan retter jeg elevens læsetid?

Som lærer har du mulighed for at ændre læsetiden for dine elever, hvis de læser i papirbøger.

Log ind på app.boobkites.com på din computer.

- Gå ind under "Fællesskab" i menuen, og vælg den relevante klasse.

knowledge-base-desktop-mockup-ret-1-DK

- Tryk på "Elevindblik" og vælg den elev, det drejer sig om - tryk på “Se profil”

knowledge-base-desktop-mockup-ret-2-DK

- Vælg den papirbog, hvor du vil rette læsetiden. Når du trykker papirbogen frem, vil der komme et "Ret Læsetid" frem, og du har nu mulighed for at rette læsetiden på de relevante datoer.

Du vælger en dato ved at klikke på den runde cirkel med datoen i.

knowledge-base-desktop-mockup-ret-3-DK-1
- Du kan nøjes med at rette tiden og behøver ikke udfylde felterne "Læst fra side" og "Læst til side".

Du kan ikke rette i læsetiden i ebøger og lydbøger.