• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Sådan kan du lytte til en lydbog offline

knowledge-base-smartphone-mockup-lydbog-offline-DKknowledge-base-smartphone-mockup-lydbog-offline2-dk

Når du bruger BookBites på din telefon eller tablet, kan du nemt hente en lydbog ned, så du også kan høre den offline. Tryk på de tre prikker og derefter på "Hent".

TIP: Bogen optager plads på din enhed, så sørg for, at der er plads ledig.

OBS: Når man læser offline, så opdateres læsestatistikken ikke med det samme. Den opdateres først, når enheden igen er tilkoblet internet. Læsningen bliver stadig registreret, når man er offline, men først synlig efterfølgende.

Hent BookBites app'en til iOS på App Store her.

Hent BookBites app'en til Android på Google Play her