• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Hvad kan jeg gøre, hvis jeg bare får en hvid skærm, når jeg åbner en bog?

Du åbner en bog i BookBites - forventer at se noget tekst, men du får bare en hvid skærm?

Som det allerførste - helt banalt - prøv lige at bladre en side eller to frem i bogen. Nogle gange kan man blive snydt af, at de første par sider i bogen er blanke.

Men hvis der fortsat ikke sker noget, så kunne det tyde på, at der er noget på din enhed, der blokerer for adgang til BookBites.

Prøv derfor følgende:

1) Slet historikken i din browser

2) Prøv at åbne BookBites i en anden type browser end den, hvor problemet opstår

3) Tjek at der ikke er noget i et evt. antivirus-program, der blokerer for adgangen til BookBites

Hvis ingen af de tre ovenstående forslag virker for dig, så prøv også meget gerne at logge ind i BookBites på en anden enhed - fx en anden computer eller ved at hente selve app'en BookBites til telefon eller tablet gennem App Store eller Google Play.