• Der er ingen forslag, da søgefeltet er tomt.

Hvorfor får jeg fejlmeldingen: " Du kan ikke åbne denne side på "local host" fordi den er begrænset" - iOS

Hvis du på din iPad eller iPhone oplever fejlmeldingen “Du kan ikke åbne denne side på “localhost” fordi den er begrænset” inde i en bog i BookBites Skole, er det med stor sandsynlighed fordi der er slået voksenfilter/begrænsninger til på enheden.

Følg denne guide, som viser dig hvordan du giver tilladelse til "localhost" på iOS enheder.